Superzivila

Prehranski dodatki za kvalitetno življenje

Ljudje smo se začeli zavedati, potrebe po zdravem načinu prehranjevanja. Stres, hiter tempo življenja, pomanjkanje časa, so tisti dejavniki, kateri so ključni, da se ne prehranjujemo pravilno, zato dnevno ne zaužijemo dovolj kvalitetne hrane.

Takšna hrana nam samo poteši lakoto in nakopiči kilograme in nas ne polni z energijo in ne nahrani celic. Zato smo obsojeni na izčrpanost organizma. Skupaj z uravnovešeno prehrano in prehranskimi dopolnili lahko pripomoremo k boljšemu in bolj zdravemu življenju.
 
Prehranska dopolnila so živila, katerih namen je dopolnjevati običajno prehrano. So koncentrirani viri posameznih ali kombiniranih hranil ali drugih snovi s hranilnim ali fiziološkim učinkom.
 
Prehranska dopolnila lahko poleg vitaminov in mineralov vsebujejo tudi aminokisline, maščobne kisline, vlaknine, rastline in rastlinske izvlečke, se vedno bolj strmimo k zdravemu načinu življenja. Prehranski dodatki v obliki superživil so tisti dodatki, kateri nam pomagajo k boljšemu in zdravemu načinu življenja. S temi superživili se vračamo nazaj k naravi.
 
Pomembna za rast in razvoj organizma, pomoč so pri koncentraciji in možnostih pomnjenja, pripomorejo k zdravemu videzu kože, las in nohtov ter pomagajo pri menstrualnih težavah in povečanju odpornosti telesa. Posebno jih priporočajo tistim, ki v vsakodnevni prehrani ne uživajo dovolj svežega sadja in zelenjave ali kako drugače čutijo potrebo po dodatnih vitaminih v organizmu.
 

0 Komentarji

Daj odgovor

Ali bi želel komentirati?
Dobrodošel s prispevkom!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja