19022049_10154847051903406_516981434_n

Bioterapija po metodi Zdenka Domančiča

 

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je učinkovita, neboleča, naravna, neškodljiva, komplementarna in enostavna tehnika izboljšanja človekovega zdravja.

Bioterapija ima blagodejne učinke na ljudi in živali ne glede na njihovo starost ali stanje.

V vedno hitrejšem svetu človek pozablja nase in na svoje bistvo. Različni dejavniki – stres, hiter tempo življenja, nepravilna prehrana ipd. vplivajo na neravnovesje v življenju, ki prinese neravnovesje v telesu in nastopi bolezen. Pri bolezni je življenjsko pomembne energije, bioenergije, na določenem mestu v telesu preveč ali premalo. Z metodo Zdenka Domančića® bioterapevt spodbudi imunski sistem in celotno telo k ponovni vzpostavitvi ravnovesja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® ni nadomestilo ali zamenjava za klasično medicinsko zdravljenje, ampak je komplementarna metoda, ki pokriva široko področje delovanja – od preventive do (popolnega) izboljšanja stanja.

Večina med terapijo občuti globoko umirjenost. Nekateri zaznajo občutke, kot so toplota, mravljinčenje (v rokah, nogah ipd.), hlad, vrtoglavica, utrujenost, zaspanost ali druge občutke. Osebe, ki ne zaznajo takih občutkov, se lahko prav tako brez skrbi prepustijo terapiji, saj na njih ne deluje nič manj kot na osebe, ki zaznavajo določene senzacije. Med terapijo so osebe normalno oblečene in obute, priporočamo udobna oblačila.

Terapije niso primerne za osebe, ki bolehajo za nalezljivimi boleznimi (prehlad, gripa ipd.), da ne okužijo terapevta in drugih udeležencev. Na terapijo naj pridejo tisti, ki si to želijo in nimajo odpora. Terapija učinkuje tudi na osebe, ki vanjo ne verjamejo.

Terapije se ne izvajajo pri nujnih primerih (močna alergijska reakcija, vnetje slepiča in trebušne slinavke), v primeru izvenmaternične nosečnosti in pri sepsi. Prav tako na terapijo ne sprejemamo odvisnikov (narkomanov) in oseb s težjimi duševnimi motnjami (shizofrenija ipd.) ter otrok do prvega leta starosti.

 

Terapije izvaja Tina Lah, licencirana bioterapevtka po metodi Zdenka Domančića® (št. licence 75).

Informacije in prijava na bioterapije:

031 754 364

bioterapija.tinalah@gmail.com

www.tinalah.com